Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

TERVEYS, JAKSAMINEN JA SUORITUSKYKY TÄYSIN UUDELLE TASOLLE (osa 2.)

Perheenäidin suorituskyky ja jaksaminen arjessa sekä työssä täysin uudelle tasolle kymmenessä kuukaudessa ilman ylirasitustiloja tai kitudieettejä.

Ensimmäisessä osassa asiakkaani kertoi omin sanoin mitä elämä oli vielä maaliskuussa 2019.

Tähän tarinaan pääset tästä.

Nyt tammikuussa 2020 asiat ovat täysin erilailla mitä tuolloin. Painoa on tippunut tähän mennessä 28kg (56 voipakettia) ja vyötäröstä on sulanut pois 27cm.

Mutta näitä lukuja tärkeimpinä pidän sitä, että hänen suorituskyky ja jaksaminen on jotain täysin muuta kuin ennen. 

Hän jaksaa arjessa ja töissä ihan erilailla mitä ennen ja teini-ikäiset pojatkin sanoivat, että äidin kanssa pääsee tekemään sellaisia asioita mitä ennen ei pystynyt.

Maaliskuussa 2019 asiakkaani ei päässyt kyykkyyn saatikka, että hän olisi hypännyt. Nyt hän menee vaivattomasti kyykkyyn ja tekee hyppyjä treenissä.
Maaliskuussa hän esitti minulle haaveen, että hän pystyisi vielä joskus juoksemaan. Lokakuussa sain sitten viestin joka herkisti minua todella paljon.
Viestissä luki näin: ”Maaliskuussa esitin pienen haaveen… Haluaisin joskus vielä juosta. Jalkakivut oli kovat ja välillä en enää itsekään siihen uskonut,
taisin sullekin sen joskus sanoa että ei musta taida enää juoksijaa tulla. Nyt 8kk ja 25kg myöhemmin JUOKSIN lenkin ja kevyesti hymyillen. KIITOS että olet!!!!
Olen saanut itseni takaisin." Tästä vielä matka jatkuu, mutta paljon hän jo saavuttanut.

Ei ole mitään väliä mikä tavoite sinulla on kun alat muokkaamaan kehoa sillä kuitenkin aina suorituskyky ja jaksaminen nousevat uudelle tasolla ja terveys myös paranee.

Muista, että milloinkaan ei ole myöhäistä nostaa suorituskykyä ja jaksamista ja panostaa omaan hyvinvointiin!


JP- Valmennus Personal TrainingJätä kommentti

hCaptcha