Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Pienryhmävalmennus

Kehonmuokkaus kuntoilijoille ryhmävalmennuksena

Tehoaako harjoittelu?

Oletko treenaillut kuntosalilla jo jonkin aikaa, mutta tuloksia ei näy? Paino ei lähde laskuun, tai lihasmassaa ei tunnu kertyvän? Eikö vyötärö kapene ja hauis suurene? Etkö meinaa saada harjoittelusta huolimatta nostettua suorituskykyäsi, energiatasojasi ja jaksamistasi? Tuntuuko, että kroppasi käy ylikierroksilla, eikä treeni tahdo kulkea?

Oikeanlaista treeniä ja ravintoa tavoitteisiin

Miltä tuntuisi harjoitella 2-5 kertaa viikossa kroppaasi kuunnellen ilman, että ajaudut ylirasitukseen tai stressaantuneeseen tilaan ja saisit kehitystä aikaiseksi? Haluatko oikeasti toimivat kuntosali- ja ravinto-ohjelmat? Haluatko saada lisää energiaa ja jaksaa paremmin arjessa ja työssä, leikkiä lasten kanssa ja suoriutua kotitöistä? Haluatko olla tyytyväinen omaan ulkonäköösi? Haluatko päästä jojolaihduttamisesta eroon, saada pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja oppia syömään niin, että se tukee juuri sinun harjoitteluasi ja kehittymistäsi? Haluatko pudottaa rasvaprosenttiasi ja muokata kroppaasi sporttisemmaksi treenaamalla laadukkaasti ja syömällä riittävästi ilman lisäravinnekikkailuja? Nämä tavoitteet eivät koskaan toteudu sormia napsauttamalla, mutta ne ovat saavutettavissa ilman jokapäiväistä ylikovaa treeniä ja elimistön sekaisin laittavia pikadieettejä. On tärkeää, että treenaat ja syöt juuri sinulle oikealla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan

Kuka tästä pienryhmävalmennuksesta hyötyy?

Tämä valmennus on niille, jotka haluavat jaksaa kokonaisvaltaisesti paremmin, saada energisemmän, lihaksikkaamman, sporttisemman ja suorituskykyisemmän kropan ilman kitudieettejä, tai hajottavia treenejä veren maku suussa. Tämä valmennus sopii niille, jotka ovat kokeilleet ylenpalttista ja kovaa treenaamista, sekä yrittäneet laihduttaa jojoillen ilman näkyviä ja pysyviä tuloksia. Tämä valmennus sopii myös niille, jotka haluavat oppia, miten harjoitellaan oikein ja millaiset ravintotottumukset edistävät ja helpottavat painonhallintaa.

Kuka tästä pienryhmävalmennuksesta ei hyödy?

Tämä valmennus ei sovi niille, jotka uskovat, että kehoa on rääkättävä tulosten aikaansaamiseksi, tai että on syötävä viimeisimpien ruokatrendien mukaan, jotka suurimmassa osassa tapauksia eivät toimi, vaan laittavat elimistön sekaisin.

Pienryhmävalmennus kuntoilijoille sisältää:

- liikuntaohjelmat
- ravinto-ohjelmat
- ympärysmittaukset (InBody kehonkoostumusmittauksen voi ottaa hintaan 25€)
- yhteiset treenit kerran viikossa
- "kotiläksyt"

JP Valmennuksen pienryhmävalmennus- tuloksellista treenaamista

 • pudotat painoa nopeasti, mutta turvallisesti ilman, että elimistö menee sekaisin
 • saat sporttisemman ja suorituskykyisemmän kropan
 • mahdut vaatekaapin perällä oleviin liian pieniin vaatteisiin
 • opit treenaamaan ja syömään oikein
 • opit levon merkityksen harjoittelussa
 • saat energiaa ja jaksamista arkeesi ja työhösi
 • saat positiivisia kommentteja puolisoltasi ja ystäviltäsi -> kuten, ”miten näytät noin energiseltä, mitä sinulle on tapahtunut, oletpa hyvännäköinen”
 • löydät liikunnan ilon
 • murrat myyttejä, kuten ”hiilarit lihottaa”, tai ”lihasmassaa ei voi hankkia kuin 1-2 kg vuodessa”.
 • jaksat leikkiä lasten kanssa ja tehdä kotityöt paremmin
 • saatat päästä esim. verenpaine- ja kolesterolilääkkeistä kokonaan eroon
 • stressitasosi alenee
 • minäkuvasi muuttuu paremmaksi
 • liikkuvuutesi, kehonhallintasi, tasapainosi ym. ominaisuudet paranevat

JP Valmennuksen kehonmuokkaus kuntoilijoille pienryhmävalmennuksena

Tämä pienryhmävalmennus on niille, jotka ovat yrittäneet nostaa suorituskykyään ja muokata kroppaansa huonoin tuloksin, sekä niille, jotka haluavat oppia treenaamaan ja syömään oikein, kehoaan kuunnellen. Tämä valmennus sisältää yhteiset treenit, liikunta- ja ravinto-ohjelmat. Tässä valmennuksessa saat juuri sinun tavoitteisiisi sopivaa ohjausta ja saat energiaa ja jaksamista arkeen, sekä työhön. Kropastasi sulaa rasvaa samalla, kun suorituskykysi nousee uudelle tasolle. Tule mukaan mahtavaan ryhmään ja opi miten kehoa voi muokata nopeasti, mutta turvallisesti ilman kitudieettejä ja rääkkitreeniä.

Hinnat ja miten pääset aloittamaan valmennuksen

Seuraava pienryhmävalmennus järjestetään syksyllä 2022
Aikataulut ja hintatiedot ym. julkaistaaan viimeistään viikolla 31

Jos olet kiinnostunut tulemaan pienryhmä valmennukseen ota yhteyttä, niin saat viestiä koska aikataulut ym. julkaistaan.

Ilmoittaudu mukaan

Tai puhelimitse 044 324 7195 tai sähköpostilla jani.pyyhtia@jpvalmennus.fi