Pienryhmävalmennus

Suorituskykyä parantavaa kuntosaliharjoittelua ryhmävalmennuksena Heinolassa

Tehoaako harjoittelu?

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Oletko harjoitellut kuntosalilla, mutta kehitystä ei ole tullut? Etkö meinaa saada harjoittelusta huolimatta nostettua suorituskykyäsi, energiatasojasi ja jaksamistasi? Tuntuuko, että kroppasi käy ylikierroksilla, eikä treeni tahdo kulkea? Eikö paino ei lähde laskuun, tai lihasmassaa tunnu kertyvän?  

Oikeanlaista treeniä ja ravintoa tavoitteisiin

Miltä tuntuisi harjoitella kuntosalilla niin, että saisit kunnolla kehitystä aikaiseksi, etkä ajautuisi ylirasitukseen tai stressaantuneeseen tilaan? Haluatko toimivat kuntosaliohjelmat ja harjoitella terveenä? Haluatko ravinto-ohjelmat mitkä tuottaa tuloksia ilman, että elimistö menee sekaisin.  Haluatko saada lisää energiaa ja jaksaa paremmin arjessa ja työssä, leikkiä lasten kanssa ja suoriutua kotitöistä paremmin? Haluatko olla tyytyväinen omaan ulkonäköösi? Haluatko päästä jojolaihduttamisesta eroon, saada pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja oppia syömään niin, että se tukee juuri sinun harjoitteluasi ja kehittymistäsi? Haluatko pudottaa rasvaprosenttiasi tai kasvattaa lihasmassaa treenaamalla laadukkaasti ja syömällä riittävästi ilman lisäravinnekikkailuja? Nämä tavoitteet eivät koskaan toteudu sormia napsauttamalla, mutta ne ovat saavutettavissa ilman jokapäiväistä ylikovaa treeniä ja elimistön sekaisin laittavia pikadieettejä. On tärkeää, että treenaat ja syöt juuri sinulle oikealla tavalla. 

Ilmoittaudu mukaan

Kuka tästä pienryhmävalmennuksesta hyötyy?

Tämä pienryhmävalmennus on kaikille niille, jotka haluavat oppia harjoittelemaan kuntosalilla niin, että kroppa pysyy ehjänä ja harjoittelussa syntyy tuloksia. Tämä valmennus sopii myös niille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta eivät tiedä mitä siellä pitäisi tehdä. Tämä sopii erittäin hyvin myös kokeneemmillekin harjoittelijoille, koska usein kokeneidenkin harjoittelusta löytyy puutteita, joihin tästä valmennuksesta löytyy työkaluja.

Kuka tästä pienryhmävalmennuksesta ei hyödy?

Tämä valmennus ei sovi niille, jotka uskovat, että kehoa on rääkättävä tulosten aikaansaamiseksi, tai että on syötävä viimeisimpien ruokatrendien mukaan, jotka suurimmassa osassa tapauksia eivät toimi, vaan laittavat elimistön sekaisin.

Miksi JP Valmennuksen pienryhmävalmennukseen kannattaa osallistua?

Pienryhmävalmennuksen hinta on yksilövalmennusta edullisempi. Ryhmän koko on vain kuusi henkilöä, jolloin jokainen saa tarpeeksi riittävän tarkkaa opetusta. Tässä valmennuksessa opit tarkasti, miten voimaharjoitteluliikkeet kannattaa suorittaa nivelystävällisesti (suurin osa voimaharjoittelijoista hajottaa itseään) ja niin, että liikkeistä saadaan kaikki hyöty irti.
Yleensä ryhmävalmennuksissa osallistujat saavat yleiset ravinto-ohjeet, joita ei ole suunniteltu yksilön mukaan, mutta tässä valmennuksessa jokainen osallistuja joka ostaa ravinto-ohjelman lisäpalveluna, saavat täysin yksilöidyn omiin tavoitteisiin sopivan ohjelman. Tämä takaa sen, että keho muokkautuu oikeaan suuntaan olkoon sitten tavoitteena rasvanpoltto tai lihasmassan kasvattaminen.

Pienryhmävalmennus kuntoilijoille sisältää:

- yhteiset treenit valmentajan kanssa kuntosalilla
- kuntosaliohjelmat
- salimaksut
(jos on voimassa oleva jäsenyys salille missä valmennus tapahtuu, salimaksut vähennetään pienryhmän kuukausimaksusta)
Lisämaksusta:
- ravinto-ohjelma (suunnitellaan yksilöllisesti)

JP Valmennuksen pienryhmävalmennus- tuloksellista treenaamista

 • nostat suorituskykyäsi ja saat lisää energiaa arkeen ja työhön
 • opit harjoittelemaan kuntosalilla, niin että et riko kroppaasi
 • opit harjoittelun ja levon merkityksen
 • löydät liikunnan iloa
 • jaksat leikkiä lastesi/lastenlastesi kanssa ja tehdä kotityöt paremmin
 • saatat päästä jossain vaiheessa kokonaan eroon esim. verenpaine- ja kolesterolilääkkeistä
 • stressitasosi alenee
 • minäkuvasi muuttuu paremmaksi
 • liikkuvuutesi, kehonhallintasi, tasapainosi, ym. ominaisuudet paranevat
 • pudotat painoa nopeasti, mutta turvallisesti ilman, että elimistö menee sekaisin
 • murrat myyttejä, kuten ”hiilarit lihottaa”, tai ”lihasmassaa ei voi hankkia kuin 1-2 kg vuodessa”.

JP Valmennuksen suorituskykyä nostava pienryhmävalmennus

Tämä pienryhmävalmennus on niille, jotka haluavat oppia harjoittelemaan kuntosalilla niin, että syntyy tuloksia, ja niille, jotka ovat yrittäneet nostaa suorituskykyään ja muokata kroppaansa heikoin tuloksin. Tämä valmennus sisältää yhteiset treenit, voimaohjelmat ja lisähinnasta ravinto-ohjelman. Tässä valmennuksessa saat juuri sinun tavoitteisiisi sopivaa ohjausta ja saat energiaa ja jaksamista arkeen, sekä työhön. Voit halutessasi keskittyä pelkästään kuntosalitreeneihin, jotka nostavat suorituskykysi uudelle tasolle, mutta voit tämän lisäksi myös sulatella kropasta rasvaa tai kasvattaa lihasmassaa. Tule mukaan valmennukseen ja opi miten kehoa voi muokata nopeasti, mutta turvallisesti ilman rääkkitreenejä ja kitudieettejä.

Hinnat ja miten pääset aloittamaan valmennuksen:

Seuraavat pienryhmät alkavat syksyllä 2024
          
Lisätiedot: 044 324 7195 tai jani.pyyhtia@jpvalmennus.fi

Ilmoittaudu mukaan

Tai puhelimitse 044 324 7195 tai sähköpostilla jani.pyyhtia@jpvalmennus.fi