Tietoja minusta

Liikuntaneuvoja, personal trainer Jani Pyyhtiä

Olen Jani Pyyhtiä, vuonna 1975 syntynyt liikunta-alan ammattilainen. Olen liikkunut ja urheillut monipuolisesti koko elämäni; omaa sydäntäni lähinnä on karate, jota olen harrastanut vuosia ja saavuttanut 4. asteen eli 4. danin mustan vyön. Liikunnasta olen halunnut itselleni myös ammatin, ja valmistuinkin liikuntaneuvojaksi 2011 keväällä Pajulahden urheiluopistolta. Oma yritykseni JP Valmennus on toteutunut unelmani; suuri intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan ja jaksamaan paremmin liikunnan ja ravinnon keinoin, ja tätä tarkoitusta varten olenkin kehittänyt tarjoamani JP Valmennus Personal Training palvelun.

Asiakkaan näköiset liikuntapalvelut

Työssäni minulle on tärkeintä pystyä auttamaan asiakasta. Olipa tavoitteesi sitten suorituskyvyn nostaminen, painon pudotus, lihasmassan lisääminen tai vaikka portaiden nousu puuskuttamatta, räätälöin ohjauksen aina asiakkaan kunnon ja tavoitteiden mukaan. Vähän liikkuneiden kanssa aloitetaan perusteista ja edetään rauhallisesti, kun taas kokeneemmille liikkujille etsitään uusia ärsykkeitä ja haasteita. Liikuntapalveluihini kuuluvat muun muassa:

Perustan ohjaukseni luotettavaan tutkimustietoon sekä kenttätestattuihin menetelmiin. Pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle oman näköisen, mutta tehokkaan tavan liikkua ja voida hyvin.

Vahvimpia osaamisalueitani ovat:

  • kehonmuokkaus ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä
  • suorituskyvyn lisääminen kaikenikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille
  • voimaharjoittelu ja sen ergonomia sekä lihasaktiivisuus
  • keskivartalon turvallinen harjoittaminen
  • ravitsemus liikunnassa
  • urheilijoiden fysiikkavalmennus
  • Seibukan-karaten opettaminen

Tarjoamani liikuntapalvelut räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Voit siis tulla juuri sellaisena, kuin olet – ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja sovitaan tapaamisaika!

Minulta myös viihdepalvelut

Oletko järjestämässä syntymäpäiväkutsuja, tyky-päivää, polttareita tai pikkujouluja? Tilaa juhlien kohokohdaksi taikuri! Voin laatia tapahtumaasi sopivan, hauskan taikashow’n, joka takuulla ällistyttää ja viihdyttää vieraitasi. Teen taikuuksia niin aikuisille kuin lapsillekin.

Lue lisää viihdepalveluistani!