Taikuri Jani

Mahtava esiintyjä juhliin kuin juhliin Lahdessa

Taikuri Janilta viihdyttävä lähitaikuus ja stand up- taikuus

Taikuri on hauskaa ohjelmaa pikkujouluihin, yritysjuhliin, häihin, polttareihin ja kaikkiin muihin juhliin ja tilaisuuksiin, jonne tarvitaan takuuvarmaa tunnelmankohottajaa ja loistavaa viihdettä, joka puhuttaa vielä pitkään. Taikuri Janin roolissa ohjelmistooni kuuluvat lähitaikuus ja stand up -taikuus, jotka hämmästyttävät, naurattavat ja viihdyttävät niin pientä kuin suurtakin yleisöä. Tilaa juhliesi vetonaulaksi taikuri – Lahti ja sen lähialueet ovat pääasiallista esiintymisaluettani.

Lasten taikuus kuuluu myös repertuaariini!

Close-up -taikuus eli lähitaikuus

Close-up eli lähitaikuus on katsojan silmien edessä tehtävää taikuutta. Lähitaikuudessa katsoja pääsee itsekin osallistumaan taikuuteen: kortit vaihtuvat kädessä, lusikat ja haarukat taipuvat aivan nenän edessä, huivit katoavat ja ilmestyvät, lainatut setelit ja sormukset leijuvat.. Tässä vain pieni osa siitä, mitä lähitaikuudessa voi tapahtua! Taikuri voi kierrellä pöydissä jolloin tämä taikuuden laji sopii hyvin moniin eri tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi pikkujouluihin, illanistujaisiin, häihin jne.

Stand up -taikuus 

Stand up -taikuudessa koko yleisö pääsee nauttimaan taikuudesta samaan aikaan. Ällistyttäviä taikatemppuja ryydittää tilanteeseen sopiva huumori, jonka sisällön räätälöin mielelläni aina yleisön mukaan: esimerkiksi ystäväporukan vitsit tai työpaikan omintakeiset käytännöt voidaan sisällyttää rennolla otteella mukaan, jolloin koko ohjelmanumerosta saadaan hauskempi ja iskevämpi. Tämä taikuuden laji sopii samoihin tilaisuuksiin kuin close-up -taikuus.

Pyydä tarjous juhliisi sähköpostilla jani.pyyhtia@taikuutta.fi tai puhelimitse numerosta 044 324 7195.

 Yhteystiedot

Peiponpolku 2 A 8
18100 HEINOLA

  Soita:

Puh. 044 324 7195

  Lähetä viesti

jani.pyyhtiä@taikuutta.fi