JP Valmennus Personal Training

Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Liikaa treeniä ja ”kaalisoppadieettejä”

Monet treenaavat liian paljon ja koko ajan kovaa, eikä kehitystä kuitenkaan tapahdu. Kroppa käy ylikierroksilla, on stressaantuneessa tilassa ja pahimmassa tapauksessa todella rikki.
Puutteelliset tekniikat ja ohjelmat ovat arkipäivää monen treenaajan harjoittelussa ja sillä tavoin tehdään ainoastaan hallaa itselleen.

Työssä jaksaminen ja arjen pyörittäminen on huonon kunnon takia usein vaivalloista. Lasten kanssa leikkiminen ja kotitöiden tekeminen on raskasta ja töissä on vetämätön olo. Pahimmassa tapauksessa peilistä katselee takaisin ahdistunut, itseensä ja omaan ulkonäköönsä tyytymätön ihminen.

Pysyvä painonpudotus on monelle vaikeaa ja paino jojoilee erilaisten dieettien välillä. Jatkuva painonvaihtelu rasittaa kroppaa ja paino tuppaa tulemaan takaisin jopa kaksinkertaisena. Treenaajat kiinnittivät usein liikaa huomiota treenissä ”kikkailuun” ja lisäravinteisiin, kun pitäisi keskittyä treenin laatuun ja huolehtia perusruokailusta.

Verenpaine – ja kolesterolilääkkeet ovat yleistyneet ja yksi osasyy siihen voi olla liikunnan puute. Myös tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat monelle arkipäivää ja voivat johtua samasta syystä tai esimerkiksi vääristä suoritustekniikoista, ohjelmista, tai alku- ja loppuverryttelyiden puutteesta.

Oikeanlaista treeniä ja ravintoa hyvinvointiisi

Miltä tuntuisi harjoitella 2-5 kertaa viikossa kroppaasi kuunnellen ilman, että ajaudut ylirasitus- tai stressaantuneeseen tilaan ja saisit kehitystä aikaiseksi. Haluatko juuri sinulle räätälöidyt ohjelmat, jolloin saat treenistä parhaan mahdollisen hyödyn?

Haluatko saada lisää energiaa ja jaksaa paremmin arjessa ja työssä, leikkiä lasten kanssa ja suoriutua kotitöistä? Haluatko olla tyytyväinen omaan ulkonäköösi? 

Haluatko päästä jojolaihduttamisesta eroon, saada pysyviä tuloksia painonhallinnassa ja oppia syömään niin, että se tukee juuri sinun harjoitteluasi ja kehittymistäsi?

Haluatko pudottaa rasvaprosenttiasi ja muokata kroppaasi sporttisemmaksi treenaamalla oikein ja syömällä riittävästi ilman lisäravinnekikkailuja?

Nämä tavoitteet eivät koskaan toteudu sormia napsauttamalla, mutta ne ovat saavutettavissa ilman jokapäiväistä ylikovaa treeniä ja elimistön sekaisin laittavia pikadieettejä. On tärkeää, että treenaat ja syöt juuri sinulle oikealla tavalla.

Kuka tästä valmennuksesta hyötyy?

Tämä valmennus on niille, jotka haluavat jaksaa kokonaisvaltaisesti paremmin, saada energisemmän, lihaksikkaamman, sporttisemman ja suorituskykyisemmän kropan ilman kitudieettejä, tai hajottavia treenejä veren maku suussa. Tämä valmennus sopii niille, jotka ovat kokeilleet ylenpalttista ja kovaa treenaamista, sekä yrittäneet laihduttaa jojoillen ilman näkyviä ja pysyviä tuloksia. Tämä valmennus sopii myös niille, jotka haluavat oppia, miten harjoitellaan oikein ja millaiset ravintotottumukset edistävät ja helpottavat painonhallintaa.

Kuka tästä valmennuksesta ei hyödy?

Tämä valmennus ei sovi niille, jotka uskovat, että kehoa on rääkättävä tulosten aikaansaamiseksi, tai että on syötävä viimeisimpien ruokatrendien mukaan, jotka suurimmassa osassa tapauksia eivät ole toimineet, vaan laittaneet elimistön sekaisin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JP Valmennus Personal Training sisältää:

 • yksilölliset liikuntaohjelmat, joita päivitetään säännöllisesti valmennuksen edetessä
 • yksilölliset ravinto-ohjelmat, joita päivitetään tarpeen mukaan
 • viikkotason seurannan
 • yhteiset treenit

JP Valmennus Personal Training on kokonaisvaltaista, sinun tarpeisiisi sopivaa valmennusta                           

 • pudotat painoa nopeasti, mutta turvallisesti ilman, että elimistö menee sekaisin
 • saat sporttisemman ja suorituskykyisemmän kropan
 • mahdut niihin vaatekaapin perällä oleviin liian pieniin vaatteisiin
 • opit treenaamaan ja syömään oikein
 • opit levon merkityksen harjoittelussa
 • saat energiaa ja jaksamista arkeesi ja työhösi
 • saat positiivisia kommentteja puolisoltasi ja ystäviltäsi -> kuten, ”miten näytät noin energiseltä, mitä sinulle on tapahtunut, oletpa hyvännäköinen”
 • löydät liikunnan ilon
 • murrat myyttejä, kuten ”hiilarit lihottaa”, tai ”lihasmassaa ei voi hankkia kuin 1-2 kg vuodessa”.
 • jaksat leikkiä lasten kanssa ja tehdä kotityöt paremmin
 • saatat päästä esim. verenpaine- ja kolesterolilääkkeistä kokonaan eroon
 • stressitasosi alenee
 • minäkuvasi muuttuu paremmaksi
 • liikkuvuutesi, kehonhallintasi, tasapainosi ym. ominaisuudet paranevat

Kun on tottunut pärjäämään aina omin neuvoin, avun pyytäminen voi olla kynnyskysymys.
Viime jouluna oma peilikuvani alkoi huutelemaan että teeppä nyt vihdoin jotain. Itse en saanut tolkkua syömisen ja liikkumisen tasapainoon ja silloin piti vain ylittää se kynnys.
Ja kyllä kannatti. Aiemmin vieroksumani kuntosaliharjoittelu aukesi mahdollisuutena, ei uhkana.
Janilta sain hyvät ohjeet turvalliseen treenaamiseen ja fiksuun ruokailuun, ja koen saavani laadukasta henkilökohtaista ohjausta koko rahan edestä. Ja tuloksethan puhuvat puolestaan. Liikkuvuus on parantunut, vaatteet jäävät hiljalleen suuriksi, olo on vahva ja energinen ja mikä parasta, kertaakaan en ole itseäni satuttanut tai joutunut nälkäkuoleman partaalle.
Suosittelen kääntymään JP valmennuksen puoleen, jos oma hyvinvointisi askarruttaa. Uskalla pyytää ammattilainen apuun!
-Maarit Niemi


JP Valmennus Personal Training

JP Valmennus Personal Training on niille, jotka ovat koittaneet parantaa suorituskykyään ja muokata kroppaansa rääkkitreenillä tai kitudieeteillä huonoin tuloksin ja jotka haluavat oppia treenaamaan ja syömään oikein kehoansa kuunnellen.

Valmennus sisältää yhteiset treenit, räätälöidyt liikunta- ja ravinto-ohjelmat.Valmennuksessa saat yksilöllistä, juuri sinulle ja sinun tavoitteisiisi sopivaa ohjausta. Saat energiaa ja jaksamista arkeesi, sekä työhösi. Kropastasi sulaa rasvaa samalla, kun suorituskykysi nousee uudelle tasolle.
 

Hinnat ja miten pääset aloittamaan valmennuksen

Hinnat määräytyvät valmennuspakettien mukaan.
Kuukausipaketit alkaen 189€

VARAA AIKA ILMAISEEN ENSITAPAAMISEEN MIKÄ EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN

Puhelimitse: 044 324 7195
Sähköpostilla: jani.pyyhtia@jpvalmennus.fi

tai 

ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten onnistuisin tällä kerralla?
Usein kuntosaliohjeissa on liikaa liikkeitä, tai liikkeet ovat liian monimutkaisia ja vaikeita suorittaa, jolloin kehitystä ei ole odotettavissa. Ohjeita on myös harvemmin räätälöity lähtötilanteeseen ja tavoitteisiin sopiviksi, vaan ne ovat yleisohjeita, jotka eivät sovi suurimmalle osalle ihmisistä. Tässä valmennuksessa saat juuri sinulle sopivat treeniohjeet, joilla saat mahdollisimman kivuttomasti tuloksia aikaiseksi.

On niin kova kiire elämässä.
Useilla meillä on aina liian kova kiire esimerkiksi työn ja perheen takia, mutta jos et itse ole hyvässä kunnossa, elämä mutkistuu entisestään, kun et jaksa hoitaa työtä ja arkea kunnolla.
Aikaa saa varmasti järjestettyä 2-3 tuntia viikossa harjoitteluun, kun järjestelee asioita. Luit aivan oikein, näinkin pienellä panostuksella saa mukavasti kuntoa kohotettua.

Kannattaa tutkailla paljonko aikaa kuluu arjessa somemaailmaan, tai television katseluun. Entä voisiko työt järjestää niin, että ehtisit käydä treenaamassa? Voisitko treenata samalla, kun lapsi on harrastamassa? Usein pitää olla myös itsekäs ja yksinkertaisesti sanoa joillekin asioille ei, jotta pystyy pitämään myös itsestään huolta.

En usko, että voi saada aikaan näkyviä tuloksia. Voitko perustella miten se olisi mahdollista?
Tämä valmennus perustuu tutkittuun tietoon, sekä omiin, asiantunteviin ja testattuihin menetelmiin. Tässä valmennuksessa jätetään pois kaikki ”liikunta- ja ruokatrendit”, jotka eivät oikeasti toimi, vaan keskitytään yksinkertaisiin ja tehokkaisiin, sekä ennen kaikkea toimiviin malleihin.

Miksi ostaisin tämän, kun muitakin on tarjolla?
Tässä valmennuksessa ei mennä ”liukuhihnamallin” mukaan, niin kuin valitettavan usein PT- valmennuksessa mennään. Tämä valmennus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan lähtötason, tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti ja treenataan kehoa kuunnellen, jotta saadaan oikeasti tuloksia aikaan. Tämä valmennus auttaa ihmisiä voimaan paremmin ilman tappotreeniä ja elimistön sekaisin laittavia dieettejä.

Olen niin huonossa jamassa, että kannattaako minun enää yrittää…
Kyllä kannattaa. Omaan hyvinvointiin kannattaa aina panostaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa harjoittelua. Tässä valmennuksessa liikunta- ja ravinto-ohjeet räätälöidään aina asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti, jolloin voit olla varma, ettet treenaa liikaa ja hajottavasti, vaan kehityt päivä päivältä enemmän, ilman kipua ja ajautumista ylirasitustilaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KROPPAA UUTEEN KUOSIIN

33v. asiakkaan säännöllinen voima- ja kestävyysharjoittelu (4-5 treeniä viikossa) sekä terveellinen ja riittävä syöminen johtivat upeisiin tuloksiin. 

6 kk tulokset:

Paino tippui 14,5 kg (kaikki rasvaa)
Lihasmassa kasvoi 800g
Vyötärö kapeni 11,5 cm

Myös suorituskyky sekä vireystila ovat nousseet huimasti.

41v. asiakkaani 8kk tulokset näkyvät mahtavasti.

Kolme - neljä kuntosalia ja yksi - kaksi kestävyystreeniä viikossa sekä koko ajan kaksi lepopäivää ilman rääkkitreeniä ja nälän tunnetta.
Välissä reilun kuukauden rasvanpolttotauko.

8 kk  tulos:

Painoa on pudonnut 25kg (50 voipakettia, ilman lihasmassan merkittävää alenemista).
Vyötäröltä on sulanut yli 20cm.

Suorituskyky on noussut todella paljon. Jalkakivut ovat hävinneet ja asiakas pystyy nykyään esim. juoksemaan.

Asiakkaani sanoin: "En olisi uskonut, että niin helposti".

 

40v. asiakkaani 5 viikon kehonmuokkaus tulokset.

Asiakkaani tavoitteena oli saada 4-5 viikossa muutama kilo pois niin, että pudotettu paino olisi rasvaa ja lihasmassa säilyisi.

 

Muutamassa viikossa voidaan tehdä hienoja tuloksia kehonmuokkauksessa ja vieläpä järkevällä tavalla.

 

5 viikon tulokset:

 

Paino putosi 5,1 kg
Vyötärö kapeni 3,9 cm

Lantio kapeni 4 cm

Reidestä lähti 2,9 cm

Hauiksen lepomitasta lähti 1,4 cm, mutta jännitysmitta pysyi samana, joka tarkoittaa sitä, että lihasmassaa ei hävinnyt yhtään vaan päinvastoin sitä tuli lisää.