Taikuri Jani

Maagista menoa Taikuri Janin kanssa

Vauhdikas aikuisten ja lasten taikuri Lahdessa

Mietitkö hauskaa viihdettä tapahtumaasi? Haluaisitko ällistyttää vieraasi? Tilaa paikalle viihdyttävä ja tietysti taianomaisen taitava taikuri!

Päätoimeni eli liikuntapalveluiden ohella tuon iloa ja energiaa ihmisten elämään maagisella tavalla: olen niin synttäriseurueille, yrityksille, polttariporukoille kuin lapsillekin esiintyvä taikuri. Lahti on pääasiallista esiintymisaluettani, mutta sopimuksen mukaan lähden mielelläni viihdyttämään ihmisiä myös hieman kauemmaksikin! Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä, mikäli tapahtumasi kaipaa takuuvarmasti viihdyttävää vetonaulaa, joka muistetaan vielä pitkään.

Tiedustele taikaesitystä sähköpostilla jani.pyyhtia@taikuutta.fi tai puhelimitse numerosta 044 324 7195.

Näppäräsorminen taikuri on hauskaa viihdettä kaikenikäisille

Olen erikoistunut close-up -taikuuteen eli aivan katsojan silmien edessä tehtävään taikuuteen. Teen myös stand-up taikuutta, jota tehdään koko yleisölle kerrallaan. Perheen pienimmille löytyvät omat hassunhauskat taikuudet, ja lasten synttärit saavatkin ihan uutta potkua taikurista. Lue lisää palveluistani:

Matkani taikuuden maailmaan

Aloin opetella taikatemppuja vasta armeija-aikoina, vaikka taikuus oli kiehtonut lapsesta saakka. Tärkein opettajani oli edesmennyt lahtelainen taikuri Mauno Kivisilta, jolta sain ensimmäiset opit taikuudessa. Myös muilta taikureilta olen saanut paljon arvokasta tietoa. Kiitos heille kaikille! Vuosien varrella olen esiintynyt tasaiseen tahtiin firmojen, ravintoloiden ja urheiluseurojen juhlissa, aikuisten ja lasten syntymäpäivillä sekä toritapahtumissa ja kaikkea siltä väliltä, ja matkani taikuuden maailmassa jatkuu edelleen.

Videoita taikuudestani löydät täältä!

Taikuri sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • pikkujoulut
  • polttarit
  • lasten synttärit
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet
Pyydä tarjous sähköpostitse Soita ja kysy lisää

 Yhteystiedot

Peiponpolku 2 A 8
18100 HEINOLA

  Soita:

Puh. 044 324 7195

  Lähetä viesti

jani.pyyhtiä@taikuutta.fi