Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

VOIKO MUUTAMASSA VIIKOSSA SAADA TULOKSIA KEHONMUOKKAUKSESSA?

Kyllä voi ja vielä järkevällä tavalla.

Asiakkaani tavoitteena oli saada 4-5 viikossa muutama kilo pois niin, että pudotettu paino olisi rasvaa ja lihasmassa säilyisi.


Asiakkaallani ei ollut lähtötilanteessa paljoakaan ylipainoa joten rasvaprosentti ei ollut kovin korkea.
Silloin kun lähtötilanteessa rasvaprosentti ei ole korkea, rasvan sulattelu kropasta on usein vähän hankalampaa ja asiat pitää tehdä paljon tarkemmin kuin sellaisen jolla rasvaa on runsaammin.
Kun halutaan, että rasvaa palaa nopeasti kropasta, niin päivittäinen energiavaje pitää olla suuri. Luokkaa 1000–1500 kcal.

Suuri energiavaje aiheuttaa sen, että hiilihydraattia on ruokavaliossa aika niukasti, ei niin vähän kuin trendikkäissä ketodieeteissä, mutta normaalia vähemmän. Tämä taas aiheuttaa sen, että treenitehot hiipuvat jos asioita ei tehdä oikein. Lisäksi kova nälän tunne nostaa päätään nopeasti.
(lue edellinen blogiteksti tästä, niin tiedät miksi painonpudotuksen aikana kannattaa treenata)

Tällaista nopeaa rasvanpolttoa jossa ollaan suuressa energiavajeessa, ei saa tehdä kuin korkeintaan 5-6 viikkoa. Sen jälkeen pitää nostaa kaloreita, että elimistö ei mene sekaisin.

Asiakkaani teki viidessä viikossa todella mahtavat tulokset.
Painoa hän tiputti 5,1 kg
Hauiksen lepomitasta lähti 1,4 cm, mutta jännitysmitta pysyi koko ajan samana. Tämä tarkoittaa sitä, että hauiksesta ei hävinnyt yhtään lihasmassaa vaan päinvastoin, sitä tuli lisää.
Vyötärö hänellä kapeni 3,9 cm. Lantio kapeni 4 cm ja reidestä lähti 2,9 cm

Aivan huikeat tulokset nopeassa ajassa ja asiakkaalleni ei tullut kertaakaan ylitsepääsemättömiä vaikeuksia nälän tai treenien suhteen vaikka hän oli noin 1000 kcal:in päivittäisessä energiavajeessa.

Lue tästä lisää miten voin Sinua auttaa!


Kun klikkaat kuvia, ne aukeavat kokonaan

Jätä kommentti

hCaptcha