Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

HUIKEA ELÄMÄNTAPAREMONTTI (osa 2)

Tässä Melinan itse kertomana miten upeita tuloksia hän sai aikaan 10 kuukauden aikana.

 

 

"Moi tässä vähän ajatuksia....

Maaliskuussa 2019 aloitettu ”elämäntapamuutos” on ollut huikea matka itseeni joka jatkuu vielä parempana uuteen vuoteen.
Millaisia vaikutuksia tällä taipaleella on ollut arkeeni?

Arki on todellakin muuttunut...

Olin aloittaessa todella väsynyt, nukuin huonosti ja kärsin epämääräisistä, kovista jalkakivuista ja nilkan turvotuksesta joten kävelylenkitkään ei aluksi onnistunut, niinpä tein 

peruskestävyyslenkit soutulaitteella ensimmäiset kuukaudet ja sitten pyörällä kun kelit parani. Salitreenit alkoi sujua ja aloin nauttimaan niiden tuomasta hyvästä olosta kroppaan. 

Hyvä ja säännöllinen syöminen toi arkeen rytmiä ja energiaa, paino alkoi tippumaan kivasti kesää kohden. 

Kesällä liikkuminen oli jo helpompaa ja kivuttomanpaa, jaksoin töissä ja kotona aina vaan paremmin. Kroppa muuttui silmissä.

Nyt 10kk takana ja noin 30kg kevyempänä pystyn nauttimaan ja innostumaan uusista asioista, uskallan kokeilla rajoja. Ihanaa oppia uutta! 

Juuri kävin uinnin tekniikkakoulun mistä olen haaveillut mutta en ole kehdannut mennä. 

En ole enää se äiti, joka jää sivusta seuraamaan kun muu perhe touhuaa, vaan juuri käytiin teinien kanssa seinäkiipeilemässä ja se oli MAHTAVAA!!

Muutos näkyy niin fiiliksissä kuin ulkonäössäkin. Aikalailla kaikki vaatteet mennyt uusiksi, vaatekoko muuttunut XXL —>M kokoon 

ja ennen niin tuskaiset vaatekauppakäynnit on muuttunut aika ihaniksi. 

Ulkonäön muuttuminen ja itsevarmuuden lisääntyminen on tietysti ihanaa mutta eniten ilahduttaa kuitenkin toimintakyvyn parantuminen, se että jaksan 

ja pystyn nauttimaan arjen pienistäkin asioista, en hengästy joka asiasta, mihinkään ei satu ja kenkien laittokin on niin helppoa  

On Hyvä olla ❤️ ja pidän taas itsestäni.

Kaikki on tapahtunut aika nopeasti ja ”helposti”, toki töitä on tehty mutta se ei ole tuntunut mitenkään rankalta vaan olen nauttinut siitä. 

Olin tähän valmis sitoutumaan eikä muuta vaihtoehtoa/selityksiä enää ollut. Ja onnistuin ✌️.

Janin rooli tässä on ollut myös iso. Hyvät, kehittävät ja monipuoliset ohjelmat vievät huomaamatta eteenpäin. 

Samoin kuin mukana eläminen, kannustaminen ja välillä myös himmaileminen, kun asiakkaalla lähtee keulimaan, auttavat jaksamaan eteenpäin. 

Sattumoisin, kun on ollut heikkojakin hetkiä, niin tietenkin silloin kilahtaa puhelimeen viesti:”Miten menee?” ....hetken mietittyä... ihan hyvin menee! Ja taas jaksaa

Suuri Kiitos valmennuksesta tähän asti ja tästä eteenpäin.

Liikkuminen on nyt osa arkea ja sitä oikein kaipaa. On mahtavaa haastaa itseään aina vähän lisää joten matka jatkuu".

❤️..... Melina


Tästä pääset kolmanteen osaan.


Tästä pääset lukemaan mitä JP Valmenus Personal training on ja miten voi sinua auttaa.

Jätä kommentti

hCaptcha