Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

HUIKEA ELÄMÄNTAPAREMONTTI (osa 3)

Tässä kolmannessa osassa kerron miten 42v. asiakkaani Melina sai todella mahtavat tuloksensa aikaiseksi.

Käy lukemassa ensimmäinen ja toinen osa jos et ole niitä vielä lukenut niin tiedät mistä on kyse ja palaa sitten tähän osaan.

Ensimmäiseen osaan pääse tästä ja toiseen osaan tästä!

Melina aloitti asiakkaanani maaliskuussa 2019. Siitä alkuvuoteen 2020 muutos oli huikea. Kropan ulkonäkö muuttui silmissä, suorituskyky nousi täysin uudella tasolla, energiatasot olivat korkealla ja terveys oli parantunut niin kuin voitte aikaisemmista osista hänen itse kertomana lukea.

Mitä hän sitten teki näinä kuukausina? Voisin kiteyttää tämän kolmeen asiaan. Hän harjoitteli, hän söi ja hän lepäsi. Eli liikunta, ravinto ja lepo. Nämä ovat ne asiat mitkä pitää toteutua pitkässä juoksussa  kun halutaan tuloksia. Näiden jokaisen kohdan sisälle kätkeytyvät vielä tarkemmat kriteerit, jotta kehittyminen on mahdollisimman hyvää.
Tarkastellaan jokaista kohtaa hieman lähemmin.

Ylikovaa rääkkitreeniä joka päivä?

Ei, vaan maltillinen määrä tarpeeksi tehokasta treeniä.
Kymmenen kuukauden aikana Melina teki pääsääntöisesti kolme voimatreeniä ja kaksi kestävyystreeniä viikossa. Yhdessä vaiheessa kokeilimme neljää kuntosalitreeniä, ja tämän lisäksi hän kävi uimassa kaksi kertaa viikossa, mutta näistä treenimääristä hän ei enää palautunut tarpeeksi hyvin, joten siirryimme takaisin viiteen treenikertaan viikossa.

Huomaa, että 3-4 treenillä viikossa voidaan saavuttaa hyviä tuloksia kehonmuokkauksessa. 

Hän teki koko kropan voimaharjoittelua sekä kaksijakoista voimaharjoittelua. Mukana oli perusvoimaharjoittelua, kestävyystyyppistä voimaharjoittelua sekä maksimi- ja nopeusvoimatyyppistä harjoittelua. Kestävyyspuolella hän on tehnyt paljon peruskestävyysharjoittelua ja vaihtelevasti kovempitehoista kestävyysharjoittelua. 

Eli hän on treenannut monipuolisesti. Jos hän olisi tehnyt vain yhtä tai kahta eri tyyppistä treeniä niin huipputuloksia ei olisi tullut.

Kaalisoppaa vai hiilihydraatitonta dieettiä?

EI TODELLAKAAN!

Jos Melina olisi lähtenyt mukaan näihin höpö höpö juttuihin niin tuloksia ei olisi tullut ja hän olisi lopettanut hommat aika nopeasti.

Se miten rakennan voimaohjelmat  kehonmuokkaukseen vaati sitä, että ne jaksetaan puskea tarpeeksi kovalla teholla läpi ja jos asiakkaani energiansaanti on liian vähäistä. niin he
eivät kykene tekemään treenejä tarpeeksi kovaa.

Melina oli maltillisessa päivittäisessä energiavajeessa missä elimistö ei alkanut kiukuttelee, treenitehot olivat korkealla ja paino tippui sekä suorituskyky nousi kohisten.

Nälkää ei tarvitse nähdä ja hiilihydraattia on syötävä jotta jaksetaan treenata. Ja muista, että mikään makroaine jakauma, eli proteiini, rasva ja hiilihydraatti ei tiputa painoa ellei olla energiavajeessa.

Ei kannata pitää lepopäivä!

Kyllä todellakin kannattaa, nimittäin levossa kehitytyään. Treenin aikana ajaudumme ikään kuin kuoppaan ja ravinnon sekä riittävän levon (palautumisen) kautta vahvistumme uudelle tasolle.

Melinalle tuli pääsääntöisesti koko matkan aikana kolme lepopäivää viikossa. Näin takasimme hänelle riittävästi aikaa kropan palautua ja vahvistaa itseään.

Valmennusfilosofiani mukaan minun asiakkaani eivät saa ajautua ylirasitustilaan, eikä saa tulla loukkaantumisia väärien tekniikoiden ja harjoitusten takia. Mutta heidän pitää saada parhaat mahdolliset tulokset valmennuksestani. Melinan kohdalla kaikki toteutui niin kuin pitää.

LUE TÄSTÄ LISÄÄ MITEN VOIN SINUA AUTTAA!

 

 

Jätä kommentti

hCaptcha