Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

HUIKEA ELÄMÄNTAPAREMONTTI (osa 3)

Tässä kolmannessa osassa kerrotaan miten Melina sai todella mahtavat tuloksensa aikaiseksi.

Melina aloitti asiakkaanani maaliskuussa 2019. Siitä alkuvuoteen 2020 muutos oli huikea. Kropan ulkonäkö muuttui silmissä, suorituskyky nousi täysin uudella tasolla, energiaa tuli valtavasti lisää ja terveys koheni niin kuin voitte aikaisemmista osista hänen itse kertomana lukea.

Mitä hän sitten teki näinä kuukausina? Voisin kiteyttää tämän kolmeen asiaan. Hän harjoitteli, hän söi ja hän lepäsi. Eli liikunta, ravinto ja lepo. Nämä ovat ne asiat mitkä pitää toteutua pitkällä aikavälillä kun halutaan tuloksia. Näiden jokaisen kohdan sisälle kätkeytyvät vielä tarkemmat kriteerit, jotta kehittyminen on mahdollisimman hyvää. Tarkastellaan jokaista kohtaa hieman lähemmin.

Ylikovaa rääkkitreeniä joka päivä?

Ei, vaan maltillinen määrä tarpeeksi tehokasta treeniä.
Kymmenen kuukauden aikana Melina teki pääsääntöisesti kolme voimatreeniä ja kaksi kestävyystreeniä viikossa. Yhdessä vaiheessa kokeilimme neljää kuntosalitreeniä, ja tämän lisäksi hän kävi uimassa kaksi kertaa viikossa, mutta näistä treenimääristä hän ei enää palautunut tarpeeksi hyvin, joten siirryimme takaisin viiteen treenikertaan viikossa.

Huomaa, että 2-4 treenillä viikossa voidaan saavuttaa hyviä tuloksia kehonmuokkauksessa. 

Hän teki koko kropan voimaharjoittelua sekä kaksijakoista voimaharjoittelua. Mukana oli perusvoimaharjoittelua, kestävyystyyppistä voimaharjoittelua sekä maksimi- ja nopeusvoimatyyppistä harjoittelua. Kestävyyspuolella hän teki paljon peruskestävyysharjoittelua ja vaihtelevasti kovempitehoista kestävyysharjoittelua.

Kaalisoppaa vai hiilihydraatitonta dieettiä?

EI TODELLAKAAN!

Jos Melina olisi lähtenyt mukaan näihin höpö höpö juttuihin, niin tuloksia ei olisi tullut ja hän olisi lopettanut hommat nopeasti.

Se miten rakennan voimaohjelmat kehonmuokkaukseen vaati sitä, että ne jaksetaan puskea tarpeeksi kovalla teholla läpi. Jos energiansaanti on liian alhainen ja ollaan vielä vähähiilihydraattisella dieetillä, niin voimatreenejä ei pysty tekemään tarpeeksi tehokkaasti.

Melina oli maltillisessa päivittäisessä energiavajeessa missä elimistö ei alkanut kiukuttelemaan, treenitehot olivat korkealla ja paino tippui sekä suorituskyky nousi kohisten.

Nälkää ei tarvitse nähdä ja hiilihydraattia on syötävä, jotta jaksetaan treenata. Ja muista, että mikään makroaine jakauma, eli proteiini, rasva ja hiilihydraatti ei tiputa painoa ellei, olla energiavajeessa.

Ei kannata pitää lepopäivä.

Kyllä todellakin kannattaa, levossa kehitytään. Treenin aikana ajaudumme ikään kuin kuoppaan ja ravinnon sekä riittävän levon/palautumisen kautta vahvistumme uudelle tasolle.

Melinalle tuli pääsääntöisesti koko ajan kolme lepopäivää viikossa. Näin takasimme hänelle riittävästi aikaa kropan palautua ja vahvistaa itseään.

Asiakkaani eivät saa ajautua ylirasitustilaan, eikä saa tulla loukkaantumisia väärien tekniikoiden ja harjoitusten takia, mutta heidän pitää saada parhaat mahdolliset tulokset valmennuksistani. 

Tästä pääset neljänteen osaan.

 

Tästä pääset lukemaan mitä JP Valmennus kehonmuokkaus on ja miten voin sinua auttaa.

 

 

Jätä kommentti

hCaptcha