HUIKEA ELÄMÄNTAPAREMONTTI (OSA 4.)

Jos et ole vielä lukenut Melinan matkasta huonosta suorituskyvystä ja energiatasoista kohti paljon parempaa suorituskykyä ja jaksamista arjessa sekä työssä, yli 30kg

kevyempään, 10km lenkkejä juoksevaan ja teini-ikäisten lastensa kanssa seinäkiipeilevään, voisi varmaan sanoa, että elämänsä takaisin saaneeseen Melinaan, niin käy lukemassa.

 

Osaan yksi pääset tästä

Osaan kaksi pääset tästä

Osaan kolme pääset tästä

 

Melina saavutti todella huikeat tulokset syömällä riittävästi ja laadukkaasti sekä treenaamalla järkevästi ja pitämällä riittävästi lepopäiviä (kehittymispäiviä). 

 

JP Valmennuksen suurin intohimo on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä voimaan paremmin liikunnan ja ravinnon avulla.
JP Valmennuksen kehonmuokkauksessa ei rääkätä kroppaa ylikovalla jokapäiväisellä treenillä, eikä ajeta elimistöä sekaisin
”kaalisoppadieeteillä”. Valmennuksessa kulkee käsi kädessä tutkittu tieto ja kenttätestatut menetelmät. Kaikki turhat kikkailut on jätetty pois ja
asiakas saa varmasti toimivan valmennuksen joilla tavoitteet täyttyvät.

JP Valmennuksessa asiakasta kuunnellaan yksilönä ja otetaan hänen elämäntilanne huomioon valmennuksen suunnittelussa.
Asiakas voi olla varma siitä, että hän tulee kehittymään ilman kropan hajoamista ja nälkäkuoleman partaalla kituuttamisesta.

JP Valmennus Personal Training kuukausipaketteihin kuuluu liikuntaohjelmat, ruokaohjelmat, valmennuskerrat ja seurannat.
On myös mahdollista koota itselleen ”fantasiapitsa” eli ottaa esim. ruokaohjelman, liikuntaohjelman ja ohjauksen.


Kehoa ei kannata hajottaa ylikovalla treenillä tai olematta treenaamatta ollenkaan, eikä elimistöä kannata sekoittaa millään älyttömillä kitudieeteillä.

Omaan hyvinvointiin kannattaa todellakin panostaa ja Sinäkin voit saavuttaa mahtavia tuloksia kun otat ensimmäisen askeleen ja alat laittamaan itseäsi kuntoon.
Se ei vaadi älyttömiä treenimääriä tai kituutusta salaatilla. Se vaati kuitenkin päätöksen alkaa tekemään asioita ja ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti 

parempaa suorituskykyä ja jaksamista arjessa sekä työssä ja kohti terveempää tulevaisuutta.

Muista ettet ole yksin!

Jos tuntuu, että sen ensimmäisen askeleen ottaminen itsekseen tuntuu vaikealta etkä tiedä miten pitäisi treenata ja syödä niin olen juurikin Sinua varten.

Lue tästä lisää miten voin Sinua auttaa!

Jätä kommentti

hCaptcha