Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

HUIKEA ELÄMÄNTAPAREMONTTI (OSA 4)

JP Valmennus auttaa elämäntaparemonteissa, niin kuin Melinankin kohdalla.

Melina saavutti todella huikeat tulokset syömällä riittävästi ja monipuolisesti sekä treenaamalla laadukkaasti ja pitämällä riittävästi lepopäiviä (kehittymispäiviä). 

JP Valmennuksen suurin intohimo on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä voimaan paremmin liikunnan ja ravinnon avulla.

JP Valmennuksen kehonmuokkauksessa ei rääkätä kroppaa ylikovalla jokapäiväisellä treenillä, eikä ajeta elimistöä sekaisin ”kaalisoppadieeteillä”. Valmennuksessa kulkee käsi kädessä tutkittu tieto ja kenttätestatut menetelmät. Kaikki turhat kikkailut on jätetty pois ja asiakas saa varmasti toimivan valmennuksen, joilla tavoitteet täyttyvät. Toki pitää muistaa, että asiakkaan pitää sitoutua asiaan.

JP Valmennuksessa asiakasta kuunnellaan yksilönä ja otetaan hänen elämäntilanne huomioon valmennuksen suunnittelussa. Asiakas voi olla varma siitä, että hän tulee kehittymään ilman kropan hajoamista ja nälkäkuoleman partaalla kituuttamisesta.

Omaan hyvinvointiin kannattaa todellakin panostaa ja sinäkin voit saavuttaa mahtavia tuloksia.
Se ei vaadi älyttömiä treenimääriä tai kituutusta salaatilla. Se vaati kuitenkin päätöksen alkaa tekemään asioita ja ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti parempaa suorituskykyä ja jaksamista arjessa sekä työssä ja kohti terveempää tulevaisuutta.

Muista ettet ole yksin!

Jos tuntuu, että sen ensimmäisen askeleen ottaminen itsekseen tuntuu vaikealta etkä tiedä miten pitäisi treenata ja syödä, niin olen juuri Sinua varten.

Lue tästä lisää mitä JP Valmennuksen kehonmuokkaus on ja miten voin sinua auttaa.

Jätä kommentti

hCaptcha