Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Toinen osa miesasiakkaani taipaleesta kohti parempaa olotilaa!

Tässä jatkoa miespuolisen asiakkaani tiestä kohti kevyempää ja suorituskykyisempää olotilaa!


"Nyt on ensimmäinen kuukausi takana elämäntaparemonttia. Syömisestä ja kuntoilusta on nyt tullut rutiinia ja muutokset ovat olleet huikeita. 

Painoa on pudonnut jo 1/3 osa omasta henkilökohtaisesta tavoitteesta, mittanauha näyttää selkeästi tuloksia ja vyöhön joutuu nyt tekemään uutta reikää. Lisäksi ihmiset, jotka eivät näe minua päivittäin ovat todenneet, että posket alkaa menemään lommolle. Suunta on siis halutunlainen.

Yöt ovat paljon levollisempia ja säännöllisen ruokailurytmin ansiosta iltaisin en tunne tarvetta napostelulle. Päivät jaksaa hyvien unien ja ruuan ansiosta paljon paremmin.

Entinen urheilutausta puskee nyt hyvin pintaan ja treenaaminen on taas kivaa. Otimme toiveestani myös yhden harjoituskerran lisää viikolle. Ei sen takia, että aikaisemmalla ohjelmalla ei olisi tuloksia tullut, vaan omasta halustani. Virtaa on taas harjoitella, joten halusin nostaa vähän panosta itselleni.

Vaikka olenkin entinen aktiiviurheilija, niin olisinko päässyt tällaisiin tuloksiin näin helposti? Vastaukseen riittää kaksi kirjainta EN. Jani on räätälöinyt ohjelmani täysin minulle sopivaksi, joten tuloksia syntyy kun noudatan vain ohjelmaa määrätietoisesti. Ei se toki aina helppoa ole, mutta on kuitenkin itsestä kiinni haluaako muuttaa elämän suuntaa.

Tästä taas jatketaan ja katsotaan taas kuukauden kuluttua miten homma on edistynyt."


JP VALMENNUS PERSONAL TRAINING

Jätä kommentti

hCaptcha