Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Toinen osa asiakkaani tarinaa ylipainosta ja alhaisesta suorituskyvystä kevyempään ja energisempään oloon!

Ensimmäisessä osassa 53v. asiakkaani Maarit kertoi omin sanoin kun rasvaa oli kertynyt kroppaan liikaa ja suorituskyky oli alhainen.

Tässä toisessa osassa tarina jatkuu ylipainon, tukalan olon, ärsyttävän oman kuvan sekä voimatasojen hiipumisen kautta kevyempään, terveempään, energisempään ja suorituskykyisempään tilaan.


OSA 2

Annetaan Maaritin jatkaa tarinaansa tyytyväisempään oloon:
”Sitten alkoi tulla tuloksia. Hitaasti mutta varmasti paino laski, ruokailutavat vakiintui, liikkuvuus lisääntyi ja lihasmassaakin karttui. Nälkä ei ollut missään vaiheessa, minun ongelmana on ollut liian vähän syöminen ja se melko varmasti kumpuaa sieltä alitajunnasta että ”älä syö ettet taas lihoa”.  Mutta treenit sujui koko ajan hyvin, tuli uusia ohjelmia, ohjausta ja tukea sain kokoajan PT:ltä ja kannustusta tekemiseen ja varsinkin syömiseen. Harjoittelujakson aikana oli toki lihaskipua, mutta hyvää sellaista enkä kertaakaan ole satuttanut itseäni saliharjoittelussa, tekeminen on hallittua ja järkevää.

Lopputestit ja mittaukset alkukesällä antoi aihetta tyytyväisyyteen ja sain itsevarmuutta jatkaa myös kesän yli itsenäisesti harjoittelua ja syksyllä päätin jatkaa vielä vuoden loppuun PT:n kanssa ohjatusti. Vaatteet mahtuu päälle helposti, pitkät metsälenkit koirien kanssa tuntuu nykyään kumman kevyiltä ja asekin nousee helpommin ja vakaammin poskelle, arkipäivän askareet luonnistuu eri tavalla kuin ennen, vaikka esimerkkinä tylsä pyykkien ripustaminen ylös. Ennen ei meinannut kädet nousta narulle asti joten levittelin ne vaan sinne mihin yletyin…

Pieniä juttuja äkkiseltään ajatellen mutta minulle suuria vaikutuksiltaan.”

JP VALMENNUS PERSONAL TRAINING

Jätä kommentti

hCaptcha