Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

TERVEYTEEN PARANNUKSIA JO KOLMESSA KUUKAUDESSA

Kolmessa kuukaudessa saa jo positiiviisia terveysvaikutuksia!


Olen aina iloinen kun asiakkaani saa painoa pois ja heidän minä kuva muuttuu paremmaksi. Mutta suurinta tyydytystä tuo kun terveystekijät paranevat. Olkoon tavoite sitten parempi minä kuva, virkeämpi olo tai se, että peilistä katsoo takaisin lihaksikkaampi ja hoikempi ihminen niin aina terveystekijät paranevat kun asiat tekee oikein.

Minulla on valmennuksessa pariskunta joiden kanssa juttelimme yhteisen treenin jälkeen mitä on tapahtunut kolmen kuukauden aikana. Muutama huomioitava seikka nousi esille. Kummaltakin on selkäkivut hävinneet ja työssä jaksaa paremmin, eikä töiden jälkeen tule kaaduttua sohvalle telkan ääreen vaan jaksaa tehdä kotitöitä ym. paremmin. Eli energiatasot ja vireystila ovat kohentuneet. Miehellä oli kolesteroli hieman koholla ja nyt se on laskenut ja nyt se on tällä hetkellä normaali arvoissa. Painokin on molemmilla tippunut mukavasti 5-7 kg.
He treenaavat kuntosalilla kaksi kertaa viikossa, lisäksi he tekevät kaksi kertaa viikossa peruskestävyyttä eli matalalla teholla tehtävää liikuntaa esim. kävelyä.
Nälkä ei ole kummallakaan ja olo ja ulkomuoto muuttuu koko ajan siihen suuntaan mihin he haluavatkin eli sporttisemmaksi, suorituskykyisemmäksi, terveemmäksi sekä energisemmäksi ja virkeämmäksi.

JP VALMENNUS PERSONAL TRAINING

Jätä kommentti

hCaptcha