Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

ASIAKASESIMERKKI SIITÄ MITEN KEHONMUOKKAUS TOIMII KUN ASIAT TEHDÄÄN JÄRKEVÄSTI

Tässä on asiakkaani Karin itse kertomana mitä tuloksia hän sai aikaan kehonmuokkauksessa

 

On ollut tarkoitus jo pidemmän aikaa ottaa itseään niskasta kiinni, ja pistää elintapoja uusiksi. Tupakoinnin lopetin jo vuosia sitten, mutta lähinnä nuo ruokailutottumukset ovat olleet ihan mitä sattuu, ja salilla treenaaminen lähinnä epäsäännöllistä ja ylläpitävää.

Janin kanssa juteltiin tästä jo kauan aikaa sitten, ja tänä kesänä päätin sen toteuttaa. Jani kuunteli mitä olen hakemassa, kävin kehonkoostumismittauksessa ja niiden perusteella teki minulle ruokavalion sekä voimaohjelman.

Eilen kävin uudestaan kehonkoostumismittauksessa, ja kyllä se mies taitaa tietää mitä tekee. Paino tippui kolmessa kuukaudessa lähes kuusi kiloa, samaan aikaan lihasta tuli yli puoli kiloa. Ja tärkeimpinä: Viskeraalirasva (kehon sisäelinrasva) tipahti sieltä vaarallisen puolelta turvallisen / "normaalin" puolelle, ja pelkkää rasvaa lähti kropasta 7,1 kg. Eli melkein 18 voipakettia. Niin ja lopetin kuulemma kuorsaamisenkin

Parempaankin olisin pystynyt. Kesä on huonoa aikaa tällaiselle, terassit ja jäätelökojut kiersin kaukaa mutta toisinaan grilliin eksyi muutakin kuin kanaa. Viikon vietin Rodoksella, useamman illan erilaisissa juhlissa jne ja tällöin en näitä asioita tietenkään liiemmin miettinyt. Anaerobinen jäi melko vähälle ja usein tuntui että salillakin olisi voinut tehdä enemmän. Mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, tuntuu oudolta että vielä tässä iässä voi polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasmassaa samaan aikaan.

Janin tekemä saliohjelma poikkesi täysin siitä mitä olen aiemmin tehnyt, ja taidan jatkossa pysyä tällaisessa. Ja outoa kyllä, kaksi kertaa viikossa salilla riitti.

Jätän ruokavaliosta ja saliohjelmasta parhaat palat käyttöön mutta nyt pidän muuten vähän löysempää. Kiva syödä listan ulkopuoleltakin hetken, ehkä alkukeväästä voisi taas ottaa uusiksi. JP valmennuksen avulla tietysti.

PS. tämä ei ole maksettu mainos, vain tyytyväisen asiakkaan ihmettelyä Ja nälkää en tosiaankaan nähnyt, toisinaan oli vaikeuksia edes ehtiä/pystyä syödä kaikkea mitä piti.

 

Yllä hieno esimerkki siitä mitä voi saada aikaiseksi kun kehoa muokkaa järkevästi.

Järkevä kehonmuokkaus ei ole pelkkää salaatin syömistä eikä jokapäiväistä rääkkitreeniä, joka ei tee mitään muuta kuin sekoittaa elimistön ja hajottaa kropan.

Järkevä kehonmuokkaus on riittävää ja monipuolista ruokaa, maltillinen määrä tarpeeksi tehokasta
treeniä ja riittävästi lepoa, jolloin palaudutaan, eikä kroppa hajoa vaan kehittyy.

Näissä järkevissä kehonmuokkauksissa on sellainen jännä piirre, että niissä syödään hiilihydraattiakin.
Ja mitäs monet "gurut" väittävätkään... hiilarit lihottaa. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa.

Hiilihydraatit itsessään eivät ole lihomisen syy. Karin ravinto-ohjelmassa hiilihydraattia oli noin 155 g päivässä. Eli noin 30 % päivän energiasta, ja Karin paino tippui oikein mukavasti.

Monesti kuule vieläkin, että lihasmassaa ei voi kasvattaa kuin 1–2 kiloa vuodessa ja painonpudotuksen yhteydessä lihasmassaa ei voi kasvattaa yhtään vaan se aina pakostikin vähenee.
Tämäkään ei pidä paikkaansa.

Lihasmassaa voidaan tietyissä tapauksissa kasvattaa jopa useampi kilo, vaikka painoa pudotetaan. Ja siihen ei tarvita kiellettyjä aineita. Vaikka Karilla on voimaharjoittelua useampi vuosi takana ja painoa tippui, niin silti lihasmassa kasvoi.

Jos Sinä tarvitset apua kehonmuokkaukseen joka tehdään järkevästi niin ota yhteyttä.

Tästä voit lukea lisää!

Jätä kommentti

hCaptcha