Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Rasvaprosentti kolmessa kuukaudessa tasolta 40 tasolle 32

Rasvaprosentti kolmessa kuukaudessa tasolta 40 tasolle 32 ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä OSA 2/3


Asiakkaani kenestä aloin kertomaan edellisessä osassa oli lihonut viimeisen vuoden aikana lähes 12kg ja verenpainelääkkeet olivat tulleet mukaan jokapäiväiseen elämään. Suorituskyky oli alhainen, unen laatu oli huonoa ja ylipäätään kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ollut hänelle mieleen.
Rasvaprosentti oli korkea ja rasvamassaa oli kertynyt yli normaalirajojen sekä viskeraalirasvaa eli vatsaontelossa olevaa vaarallista rasvaa oli myös kertynyt yli normaali rajan.

Mahtavia tuloksia ilman ylikovaa treeniä ja nälkäkuureja

Jo kolmessa kuukaudessa hän sai erittäin hienoja tuloksia treenaamalla maltillisesti, mutta riittävän kovaa hajottamatta kroppaa, syömällä tarpeeksi ja laadukkaasti sekä pitämällä riittävästi palauttavia lepopäiviä.
Asiakkaani paino tippui kolmessa kuukaudessa lähes 7kg ja huomioi, että kaikki pudotettu paino oli rasvaa, sillä lihasmassaa tuli reilu kilo lisää.  Rasvaprosentti tippui tasolta 40 tasolle 32, sisäelinrasva tippui alle normaalin tason ja vyötärö kapeni 10cm.
Myös kaikkien lihaskuntotestien tulokset paranivat. Esimerkiksi etunojapunnerrus parani 7 toistolla. Ja toinen huomion arvoinen seikka, kertaakaan tämän kolmen kuukauden aikana asiakkaani ei tuntenut nälkää eikä kroppa ajautunut ylirasitustilaan.

Arjen hyötyjä kevyemmästä ja suorituskykyisemmästä kropasta

Säännöllisen ja säntillisen harjoittelun ja syömisen jälkeen voimatasot sekä suorituskyky ovat asiakkaallani nousseet huimasti ja energiaa on enemmän ja enemmän koko ajan myös arjen askareisiin.
Esimerkiksi isojen koirien ulkoiluttaminen yhtä aikaa on nykyään paljon vaivattomampaa ja ammuntaharrastuksessa aseen pitäminen ylhäällä on kevyempää kuin ennen.
Valmennuksen alussa vaivannut olkapää kipu on historiaa ja liikkuvuutta on tullut koko kroppaan lisää.
Yksi hienoimpia uutisia näiden muiden mahtavien tuloksien lisäksi on se, kun hän on voinut jättää toisen verenpainelääkkeen pois ja toinen annos puolitettiin.
Ainoa miinus tästä valmennuksesta on asiakkaan mielestä se, että pitää ostaa uusia vaatteita kun vanhat jäävät isoiksi.

Haluatko Sinä saavuttaa mahtavia tuloksia harjoittelemalla ja syömällä järkevästi ilman, että kroppasi menee sekaisin?

Lue lisää tästä!

Jätä kommentti

hCaptcha