Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Oletko kokeillut liikunnan ja ravinnon pikakikat?

MITÄ JÄRKEÄ ON RÄÄKÄTÄ KROPPAA YLIKOVALLA TREENILLÄ JOKA PÄIVÄ? MITÄ JÄRKEÄ ON PUDOTTAA PAINOA PUSSIKEITOILLA ELI SYÖDÄ TODELLA VÄHÄN JA  YKSIPUOLISESTI? MITÄ JÄRKEÄ ON AJAA ELIMISTÖ SEKAISIN, STRESSIIN JA YLIRASITUSTILAAN? EIHÄN SIINÄ OLE MITÄÄN JÄRKEÄ!


Oletko kokeillut liikunnan ja ravinnon pikakikat? Eikä pysyviä tuloksia ole tullut? Ärsyttääkö kun ei oikein tiedä miten pitäisi liikkua ja syödä jotta tavoitteet saavutetaan pysyvästi?

Kaikenlaisten ”gurujen” takia keillä ei ole välttämättä minkäänlaista koulutusta liikunnasta ja ravinnosta vaan heidän opettamat asiat ovat itse tai kaverin kokemia eikä perustu tutkittuun tietoon saavat monet tekemään vääriä asioita liikunnassa ja ravinnossa.

HIIT treeniä joka päivä. Voimaharjoittelu ei ole tehonnut jos lihakset eivät ole aina kipeänä treeniin jälkeen.  Alkulämmittelyt ovat turhaa ajanhaaskausta.  Kehonpainoharjoittelu on ainoa oikea ja tehokkain tapa treenata. Eipäs ole kun crossfit. Eipäs kun kahvakuula. Eipäs kun juoksu. Eipäs kun kuntosali. Eipäs kun jooga. Eipäs kun, eipäs kun…
Mikään laji ei ole ylitse muiden, sillä kaikista lajeista löytyy hyvät ja huonot puolet. Tavoitteet loppujen lopuksi ratkaisee miten kannattaa harjoitella.

”Kaveri sai tosi hyviä tuloksia kun jätti maitotuotteet kokonaan pois. Onks hän yliherkkä niille? Ei ole, mut tosi hyviä tuloksia on tullut”. Toinen kaveri jätti kaikkia viljat kokonaan pois ja sitten se ottaa treenin jälkeen neljää eri palautusjuomaa ja päivän aikana kymmenen erilaista pilleriä ja purkista, eli sen on oltava totuus…
Ei se ole totuus. Totuus on se, että ravinnon pitää olla monipuolista, terveellistä ja sitä täytyy saada riittävästi. Mikään yksittäisen ravintoaineen pois jättäminen ei tuo onnea. Jos ravinnosta löytyy riittävästi proteiinia, hyvänlaatuisia hiilihydraatteja ja rasvoja niin mitään lisäravinteita ei välttämättä tarvitse käyttää. Jos todella on yliherkkyyksiä esimerkiksi gluteenille (Ilander 2014, 59, 221), niin silloin se on pakko jättää pois ruokavaliosta, mutta ei muuten. Ja muutes maito ei tapa (Ilander 2014, 69-72, 217),  EIKÄ HIILIHYDRAATIT LIHOTA VAAN SE, ETTÄ SYÖDÄÄN ENEMMÄN KUIN KULUTETAAN.

LUE LISÄÄ!

Jätä kommentti

hCaptcha