Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Maksuton kehonmuokkausluento!

Kiinnostaako sinua tietää miten rasvaa poltetaan kehosta ja paino saadaan tippumaan nopeasti ja pysyvästi, mutta turvallisesti? Haluatko tietää miten lihasmassaa voidaan kasvattaa enemmän kuin ”gurujen” hokema 1-2 kg vuodessa? Haluatko tietää miten saat lisää energiaa ja jaksamista arkeen ja työhön? Haluatko nostaa suorituskykyä ja saada sporttisemman kropan?


Hei, olen Jani Pyyhtiä.
Työni ja intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin liikunnan ja ravinnon avulla ilman, että he ajautuvat ylirasitustilaan ja elimistö menee sekaisin. Olen ollut pitkään liikunta-alalla, mutta yksityisyrittäjänä vasta vuoden. Halusin alkaa yrittäjäksi juuri siitä syystä, että voisin auttaa mahdollisimman montaa ihmistä jaksamaan paremmin arjessa ja työssä.
Minulla on ollut eka vuosi todella upea ja kiitos siitä kuuluu mahtaville asiakkailleni, jotka ovat sulattaneet kymmeniä kiloja rasvaa ja saaneet nostettua suorituskykyä korkeammalle sekä saaneet virtaa arkeen ja työhön.
Firmani yksivuotis synttäreitä juhlistan niin, että haluan jakaa omaa osaamistani kaikille halukkaille ketkä ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja kehonmuokkauksesta maksuttomalla noin 60min. pituisella kehonmuokkausluennolla.

Tällä luennolla avaan myös innostavia asiakastarinoita.
Esim. miten eräs naisasiakkaani pudotti kolmessa kuukaudessa 6,7kg rasvaa kehosta, kasvattaen samalla lihasmassaa 1kg ilman nälän tunnetta ja ylirasitustilaa. 
Tai miten erään miesasiakkaani närästys ja selkäkivut loppuivat. Tai kuinka kolmessa viikossa valmennuksen aloittamisesta ei tehnyt enää mieli rasvaista ruokaa ja irtokarkkeja.

Tämä luento on sinulle joka haluat oppia miten:
- rasvaa poltetaan tehokkaasti kehosta ja pudotetaan painoa nopeasti ja pysyvästi, mutta turvallisesti ilman, että keho hajoaa ja elimistö menee sekaisin.
- kasvatetaan lihasmassaa ja nostetaan suorituskykyä ilman, että tarvitsee harjoitella joka päivä ja tehdä koko ajan rääkkitreeniä.
- nostetaan vireystilaa ja saadan energiaa lisää arkeen ja työhön.
- tehokkaita voimaharjoitteluliikkeitä sekä hyvää syömistä jotka tukevat kehonmuokkausta.

Tämä luento ei sovi niille jotka uskovat:
- että kroppaa pitää rääkätä ylikovalla treenillä joka päivä ja pitää itseään nälässä.
- että maito tappaa ja hiilihydraatit lihottavat.
- ”pikakikkoihin” laihdutuksessa ja lihasmassan lisäämisessä.

Tule mukaan ja opi miten rasvaa poltetaan kehosta jopa niin, että lihasmassa lisääntyy, miten kohennetaan tehokkaasti suorituskykyä ja saadaan lisää energiaa arkeen ja työhön.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Paikkoja on rajoitetusti!

Aika: 13.2. klo 18.00
Luentopaikka: Lahden urheilukeskus (Salpausselänkatu 8, 15110) 2. kerros. Käynti pääovista sisään (2.torni)

Tervetuloa mukaan saamaan tietoa miten voit pitää itsestäsi huolta!

t. Jani

Jätä kommentti

hCaptcha