Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

LUE TÄMÄ JA INNOSTU!

Lyhyeässä ajassa voi saavuttaa todella hyviä tuloksia!

Tein 63v. naisen kanssa lyhyen 2kk valmennusprojektin. Hänellä oli päätavoitteena nostaa suorituskykyä ja jaksaa paremmin arjessa. Kahden kuukauden säännöllisen voima- ja kestävyysharjoittelun sekä riittävän syömisen lopputulokset ovat todella mahtavia ja innostavia.

Kahden kuukauden mittauksien jälkeen tulokset puhuvat puolestaan.

Vyötärö kapeni 5cm ja lantio 8cm.
Paino tippui 3,6kg.
Rasvamassaa väheni 3,3kg ja sisäelinrasva tippui 12,5cm².
Lihasmassaa väheni ainoastaan 100g.

Tavoitteet ovat kaiken lähtökohta

Tärkein tavoite mikä hänellä oli eli suorituskyvyn nosto onnistui mainiosti jo tässä kahden kuukauden aikana. Verenpainelääke puolittui, polvissa nivelrikon aiheuttamaa kipua ei enää juurikaan ole, vireyttä ja energiaa on tullut lisää ja arjessa jaksaminen on helpompaa. Lomareissulla 7 km patikointiretki kivikkoista polkua ylöspäin ei enää tuottanut ongelmia.

Miten asiakkaani harjoitteli?

Hän teki viikossa kaksi koko kropan (1 jakoinen) kuntosaliharjoitusta ja kaksi kestävyysharjoitusta matalilla sykkeillä. Lisäksi hän oli maltillisella päivittäisellä energiavajeella. Syömistä oli niin paljon, ettei hänellä ollut kertakaan projektin aikana nälän tunnetta.
Näillä harjoitusmäärillä, riittävällä levolla ja syömisellä ei ajauduta ylirasitustilaan eikä elimistö mene sekaisin ja hyviä tuloksia saavutetaan jo lyhyessä ajassa turvallisesti.

Nämä innostavat tulokset ja vielä enemmän on meidän kaikkien saavutettavissa ilman niin muodissa olevaa rääkkitreeniä ja kitudieettejä.
Jos haluat muokata kroppaasi sporttisemmaksi ja ennen kaikkea suorituskykyisemmäksi ja jaksaa arjessa ja työssä paremmin niin tartu toimeen sillä milloinkaan ei ole liian myöhäistä.

LUE LISÄÄ!

Jätä kommentti

hCaptcha