Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

LUE MITEN PÄÄSET HELPOSTI ALKUUN LAADUKKAASEEN SYÖMISEEN!

Ateriarytmi ja kasvikset kunniaan!
Ateriarytmi ja kasvisten lisääminen ruokavalioon auttavat jo mukavasti alkuun laadukkaaseen syömiseen ja sitä kautta painonpudotukseen tai sen hallintaan.
Kannattaa syödä 5-6 ateriaa päivässä koska silloin saadaan energiaa tasaisesti koko päivän. Tämä on todella tärkeää varsinkin jos tehdään esimerkiksi illalla tehokasta voimaharjoittelua. Jos päivällä on syönyt huonosti, niin illalla ei ole energiaa harjoitella ja sohva kutsuu liiankin helposti.


Kun ateriarytmi on kunnossa niin yleensä iltanapostelu jää pois tai ainakin vähenee. Ja tätä kautta painonpudotus tai sen hallinta tulee helpommaksi.

Kasviksia kannattaa syödä vähintään puoli kiloa päivässä mieluummin 800-1000g niiden terveellisyyden takia ja sen takia, että kasvisten energiatiheys on pieni jolloin kasviksia voidaan syödä enemmän saamatta kuitenkaan liikaa kaloreita.
-100g kasviksia 25kcal -> 100g suklaata 500kcal
Syö myös proteiinia mielellään joka aterialla. Äläkä unohda ruokavaliosta hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja.
Varsinkin jos treenaat tehokkaasti niin älä jätä hiilihydraatteja pois. Ne toimivat polttoaineena ja niiden avulla jaksaa harjoitella tehokkaasti.

Mukavia treenejä ja ruokailuja!

t. Jani

LUE LISÄÄ!

Jätä kommentti

hCaptcha