Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Liikunta-alan ammattilainenkin voi lihoa

Moikka Jani tässä!
Haluan jakaa sinulle oman tarinani siitä, että myös liikunta-alan ammattilaisetkin voivat lihoa. Teen päätyönäni kehonmuokkausta. Siihen kuuluu esimerkiksi painon pudotus ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä. Siihen kuuluu myös lihasvoiman ja lihasmassan lisääminen, vireystilan ja suorituskyvyn nostaminen sekä tätä kautta lisätä jaksamista arkeen ja  työhön. Näistähän sitten seuraa se, että terveys paranee.


OSA 1 / 2

Kymmenen kiloa painoa lisää

Mutta mennään asiaan. Sairastin muutama vuosi sitten pahasti ja sen seurauksena painoni nousi 10kg, tosin se oli parempi tässä tapauksessa, että se nousi.
Kun sairastin, en jaksanut oikein välittää mitä syön vaikka ravitsemusterapeutti sairaalassa sanoi, että älä nyt ala pelkkiä herkkuja syömään. Mutta siinä tilanteessa missä olin, en jaksanut yrittää syödä terveellisesti kun minulle oli pääasia, että sain syötyä vaikka ruuat eivät aina olleet parhaasta päästä.  Ja liikuntaa en jaksanut harrastaa kuin muutaman kerran kuukaudessa. No paino tosiaan nousi kymmenen kiloa ja lihasmassaa se ei todellakaan ollut vaan puhdasta rasvaa.
Minulla oli se onni puolella, että lihasmassaa oli alun perin paljon, mutta ei se kymmenen kilon rasvainen lisäpaino kivalta tuntunut kun aloin taas sairaudesta toivuttuani pikku hiljaa liikkumaan enemmän. Harrastan karatea ja siellä sen hyvin huomasi miten lisäpaino vaikuttaa. Liikkuminen oli tahmeaa ja tekniikat eivät lähteneet niin terävästi kuin mihin olin tottunut ja totta kai kestävyyskuntokin oli päässyt sairastumisen myötä rapistumaan joten hyytyminen tapahtui treeneissä nopeasti. Ylipaino vaikutti myös arjen vireystilaan ja jaksamiseen.
Olin menossa naimisiin ja olisin tietysti halunnut olla alttarilla taas siinä kunnossa missä olen ollut vuosia, mutta nyt se ei onnistunut koska en vielä siihen mennessä saanut aloitettua painon pudotusprojektiani. Eli tyytyminen oli hieman isompaa pukuun kuin oli alun perin tarkoitus. Sillä ei tietenkään ollut suurta merkitystä koska olin hengissä.
Toki ylipainolle oli alettava jotain tekemään koska se vaikeutti elämääni ja minulla ei ollut hyvä olo kropassani.

Seuraanko muotivillityksiä omassa painonpudotuksessani?

Mistä aloitin? Aloinko rääkkäämään kroppaani ylikovalla jokapäiväisellä treenaamisella ja syömällä pelkkää ”kaalisoppaa”? Vai aloinko hiilihydraatittomalle, gluteenittomalle, maidottomalle dieetille? Vai aloinko pudottamaan painoa pelkällä liikunnalla tai pelkällä ruokavaliolla? Seurasinko Suurin Pudottaja konseptia, jossa syödään alle tuhat kilokaloria päivässä ja treenataan monta tuntia joka päivä? Vai pudotinko painoa järkevästi säilyttäen samalla lihasmassan ilman ylikovaa rääkkitreeniä ja kitudieettejä?JP VALMENNUS PERSONAL TRAINING

Tässä vielä pyöreät posket...

 

Jätä kommentti

hCaptcha