Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Kolmas osa asiakkaani tarinaa ylipainosta ja alhaisesta suorituskyvystä kevyempään ja energisempään oloon!

Edellisessä osassa 53v. asiakkaani Maarit kertoi mitä tuloksia on saavuttanut säännöllisellä harjoittelulla ja laadukkaalla syömisellä.

Tässä kolmas ja viimeinen osa Maaritin tarinaa ylipainon, tukalan olon, ärsyttävän oman kuvan sekä voimatasojen hiipumisen kautta kevyempään, terveempään, energisempään ja suorituskykyisempään tilaan.


OSA 3

Mitä asiakkaani teki, jotta hän saavutti haluttuja tuloksia?

Kehonmuokkauksessa on kolme kriittistä tekijää mitkä pitää olla kunnossa jos halutaan parhaita tuloksia. Ne ovat seuraavat: Liikunta ja siellä voima- sekä kestävyysharjoittelu, ravinto ja lepo. 
Asiakkaani aloitti kuntosalilla voimaharjoittelun aluksi kaksi kertaa viikossa, myöhemmin kolme kertaa ja lisäksi hänelle tuli kestävyystreeniä koirien kanssa ulkoillessa. Hän oli maltillisella energiavajeella ja ruokaa oli niin paljon, että niiden syömisessä oli hieman ongelmia eli nälkää hänen ei tarvinnut tuntea. Lisäksi oli kehittävät lepopäivät. 

Kuntosalilla hän aloitti yhdellä koko kropan ohjelmalla. Neljän viikon päästä tuli toinen koko kropan ohjelma mukaan ja myöhemmässä vaiheessa hän treenasi 2-jakoisella ohjelmalla, jossa oli jaettuna yhdelle päivälle jalat ja kädet ja toiselle rinta, selkä ja hartiat. Aina neljän viikon välein vaihdoimme toistoalueita ja välillä mukaan tuli uusia ohjelmia ja hieman eri liikkeitä, mutta ei liikaa jotta hän pystyi omaksumaan liikkeet ja tekemään ne turvallisesti hyvällä tekniikalla ja tarpeeksi isoilla vastuksilla. 
Jos asiakkaani olisi junnannut yhdellä ohjelmalla ja toistoalueella koko kuusi kuukautta ei kehitystä olisi tapahtunut niin hyvin kuin nyt tapahtui.

Hän söi laadukasta ja monipuolista ruokaa jossa olin laskenut hänelle oikean määrän hyviä proteiineja sekä laadukkaita rasvoja ja hiilihydraatteja. Ja tosiaan syömistä oli niin paljon ettei hän meinannut kaikkea jaksaa syödä. Jos olisimme jättäneet hiilihydraatit pois niin kuin joidenkin "itseoppineiden gurujen"mukaan on parasta tehdä kun pudotetaan painoa, niin asiakkaani ei olisi jaksanut harjoitella tarpeeksi tehokkaasti, eikä hän olisi saanut tuloksia aikaiseksi.

Kehonmuokkauksessa riittää kaksi-kolme voimaharjoittelua ja kaksi kestävyysharjoittelua viikossa. Tällä treenimäärällä viikkoon tulee tarpeeksi lepopäiviä jotta keho vahvistuu. Eli kroppaa ei minun valmennuksessa rääkätä ylenpalttisella ja ylikovalla treenillä joka ajaa kropan ainoastaan ylirasitustilaan ja kehonmuokkauksen tulokset jäävät todella laihoiksi. Lisäksi syödään laadukkaasti, monipuolisesti ja RIITTÄVÄSTI. 


JP VALMENNUS PERSONAL TRAINING


 

Jätä kommentti

hCaptcha