Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

JP Valmennus Personal Training

NOSTA ENERGIATASOJASI SEKÄ PARANNA SUORITUSKYKYÄSI JA JAKSAMISTA ARJESSA jA TYÖSSÄ, MUOKATEN SAMALLA KROPPAASI SPORTTISEMMAKSI ILMAN RÄÄKKITREENIÄ JA KITUDIEETTEJÄ!


Ei ylikovaa treeniä joka päivä, mikä ajaa kropan ylirasitustilaan vaan maltillinen määrä oikein koostettua lihasvoima- ja peruskestävyysharjoittelua. Treenejä ei tarvitse olla kuin korkeintaan viisi viikossa. Luit aivan oikein, korkeintaan viisi. Ja mikä parasta, alussa riittää vähempikin.

Riittävää ja monipuolista syömistä ilman nälän tunnetta. Liian alhaisilla kaloreilla ei nimittäin jakseta harjoitella ja elimistö menee sekaisin.  JP Valmennus Personal Training valmennuksessa syödään myös hiilihydraatteja… Tässä valmennuksessa saa syödä ja silti tulee huipputuloksia.

Lepopäiviä pitää olla tarpeeksi jotta elimistö ehtii palautua ja kroppa vahvistua. Kyllä kokonaisia lepopäiviä pitää olla, nimittäin levossa tapahtuu kehitys. Tässä valmennuksessa joutuu huilaamaankin…

LUESKELE TÄSTÄ LISÄÄ!

Jätä kommentti

hCaptcha