Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

JOULUKALENTERIN LUUKKU 8

Keskity harjoitukseen!

Kun tehdään jotain, niin keskitytään siihen mitä ollaan tekemässä.
Silloin saadaan parasta mahdollista jälkeä aikaiseksi. Tämä pätee myös voimaharjoitteluun.

Kannattaa jättää puhelin pukuhuoneen kaappiin tai korkeintaan kuunnella musiikkia tai seurata siitä harjoitusohjelmaa ja merkitä painoja ylös. Mutta älä selaa sarjojen välisillä tauoilla somea tai viestittele ystäville. Tämä vie keskittymisen pois itse harjoittelusta, ja treeni voi huomaamatta venyä todella pitkäksi.

Tätä samaa tekevät urheilijatkin ja se ei todellakaan ole kehityksen kannalta hyvä asia.

Kun tehdään voimaharjoittelua ja sarjojen välissä pidetään taukoa, niin se aika kannattaa käyttää keskittymiseen seuraavaan sarjaan. Sen kissavideon katsomisen tai kaverille vastaamisen ehtii tehdä myöhemmin.

Toinen asia puhelimen lisäksi on seurustelu toisen kanssa. Pahimmillaan se on sitä, että kumpikin tekee jotakin liikettä ja samaan aikaan vaihdetaan kuulumisia. Totta kai siinä vai vaihtaa sanan pari, kun vaihdetaan liikettä, mutta ei sarjatauoilla, eikä varsinkaan liikkeen aikana.

Kyllä me valmentajatkin sorrutaan samoihin juttuihin. Asiakas tekee etunojapunnerrusta, niin valmentaja höpöttelee jonnin joutavia. Tämä vain yksi esimerkki lukuisien seasta.

Keskity siis treeniin ja jätä kaikki mahdollinen ulkopuolinen ärsyke pois, niin kehityt paremmin.

Jätä kommentti

hCaptcha