Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

JOULUKALENTERIN LUUKKU 7

Miksi kuntosaliharjoittelusta ei tykkää?

Syitä on paljon, mutta peilaan tämän kysymyksen omien asiakkaitteni kautta.

Nimittäin hyvin usein varsinkin naisasiakkaani eivät alkuun pidä ajatuksesta, että kehonmuokkauksessa pitäisi tehdä tehokasta voimaharjoittelua ja vielä mielellään kuntosalilla.

Lähes aina syyt ovat seuraavat:
- ei osata tehdä liikkeitä oikein
- ei synny tuloksia
- salilla menee kaksi tai jopa kolme tuntia aikaa

Jos ei osaa tehdä liikkeitä oikein, niin voi tulla kiputiloja ja kehitystä ei tapahdu kun liikkeet eivät kohdistu oikein.

Jos liikkeet eivät ole hallussa eikä osaa harjoitella tavoitteeseen nähden oikein, niin silloin ei tietenkään tule tulosta, ja motivaatio lässähtää nopeasti.

Salilla menee aikaa sen takia, että kierretään kaikki tai lähes kaikki laitteet läpi ja vielä tämän päälle saatetaan seurustella kaverin kanssa.

Kun liikeradat opettelee oikein ja osaa kohdistaa liikkeet oikeisiin lihaksiin alkaa syntymään tulosta. Tämän päälle, kun vielä tiedetään mitä tehdään omaan tavoitteeseen nähden niin motivaatio kasvaa koko ajan kun huomaa, että kehitystä tapahtuu.

Tehokas kuntosaliohjelma ei vie aikaa kuin noin tunnin kaikkineen, ja tämäkin lisää motivaatiota, kun salilla ei tarvitse olla montaa tuntia.

Jätä kommentti

hCaptcha