Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

JÄLLEEN YKSI ESIMERKKI MITÄ VARTEN JP –VALMENNUS ON OLEMASSA!

Mikä sen parempaa tähän koronakriisin keskelle kuin asiakas joka saa olla erittäin ylpeä siitä mitä on saavuttanut.

JP – Valmennuksen tavoite on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä voimaan paremmin liikunnan ja ravinnon avulla ja vielä niin, että

heidän kroppa ei ajaudu ylirasitustilaan eikä elimistö mene sekaisin.

JP - Valmennuksessa kehonmuokkaus tehdään mahdollisimman järkevästi ilman, että on pelkoa rasitusvammoista tai ylirasitustiloista.
Näissä valmennuksissa myös syödään riittävästi ja laadukkaasti, ei siis tarvitse näännyttää itseään ”kaalisopalla” ja nähdä nälkää koko ajan.

33 vuotias miesasiakkaani on noudattanut tätä linjaa todella hyvin tuloksin. Puolenvuoden valmennusjakso loppui hänen kanssaan ja tulokset puhuvat puolesta.
Puolessa vuodessa painoa on tippunut 14,5kg josta kaikki on pelkkää rasvaa (29voipakettia). Lihasmassa kasvoi 800g ja rasvaprosentti tippui 13,1%.
Sisäelinrasva tippui lukemasta 144,9 lukemaan 88,6. Aikaisempi lukema oli vaarallisen korkea ja ennusti asiakkaalleni muun muassa tyypin 2 (aikuisiän)
diabetesta, verenpainetautia, veren rasvahäiriöitä ja sydänsairauksia. Nyt hänellä ei ole enää terveysriskiä niiden suhteen. Aivan mahtavaa!

Muistathan pitää itsestäsi huolta nyt koronatilanteenkin aikana, sillä se auttaa siellä arjessa yhtenä osana kestämään tämän pahan tilanteen.

Jätä kommentti

hCaptcha