Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Haluatko päästä kesäkiloista eroon?

Hyvin suunnitellulla harjoittelulla ja ruokavaliolla voi saavuttaa todella nopeasti tuloksia kehonmuokkauksessa ilman nälän tunnetta ja rääkkitreeniä.

Aloin valmentamaan 36v. naisasiakasta kesäkuun alussa. Hänellä oli kertynyt liikaa kiloja ja oli aika päästä itseään miellyttäviin mittoihin.
Tarkkaan suunnitellulla lihasvoima- ja kestävyysharjoittelulla sekä ruokavaliolla asiakas on tehnyt hyvää tulosta jo kahdessa kuukaudessa ilman, että hänen kroppa on käynyt kertaakaan ylikierroksilla eikä hänellä ole ollut juurikaan nälän tunnetta koko aikana.
Väliin mahtui myös yksi hieman heikompi viikko treenin ja syömisen suhteen, mutta se ei pitkässä juoksussa haittaa kunhan huonompia viikkoja ei tule liikaa koska energiavaje pitää toteutua, jotta paino putoaa.

Sitten tuloksiin.
Ajanjakso 11.6. - 2.8.-18
Paino on tippunut 4,5 kg  Rasvaprosenttia emme ole mitanneet kuin alussa, mutta olen 100% varma, että kaikki pudotettu paino on rasvaa.
Vyötärö on kaventunut 6 cm
Lantio on kaventunut 8 cm
Vaatekoko on pienentynyt yhdellä koolla. Huono puoli on, että joutuu ostamaan uusia vaatteita.

Mikäli innostut aloittamaan karistamaan kiloja itseltäsi ja nostamaan suorituskykyäsi ja se tuntuu hankalalta omin voimin niin autan sinua mielelläni.

Tästä lisätietoja miten voin auttaa!

Varaamalla ajan ILMAISEEN ensitapaamiseen mikä ei sido vielä mihinkään 5.8. klo 20.00 mennessä saa kaupan päälle kaksi ylimääräistä valmennuskertaa, mikäli ottaa vähintään 3kk PT-paketin. Edun arvo 150€

Ajan voi varata puhelimitse 044 - 324 7195 tai s.postilla jani.pyyhtia&jpvalmennus.fi   tai tästä

Jätä kommentti

hCaptcha