Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

Ensimmäinen osa asiakkaani tarinaa ylipainosta ja alhaisesta suorituskyvystä kevyempään ja energisempään oloon!

Tässä ensimmäinen osa 53v. asiakkaani Maaritin tarinaa ylipainon, tukalan olon, ärsyttävän oman kuvan sekä voimatasojen hiipumisen kautta kevyempään, terveempään, energisempään ja suorituskykyisempään tilaan.


OSA 1.Maaritin sanoin:
”Vuonna 2017 talvella olin vielä ihan tyytyväinen omaan olemukseeni ja harrastin kaikenlaista ja koiratkin piti aktiivisena, silloin selvisi yllättäin että sairaus piti painon alhaalla ja laskusuuntaisena. Ei siitä sen enempää, diagnoosin jälkeenhän alkoi paraneminen ja sain painoa sopivasti lisää. Olokin alkoi olla mukavampi kuin koskaan. Mutta kun oli ennen voinut syödä ja juoda ihan mitä vaan lihomatta ylenpalttisesti niin syömisen malli jatkui ennallaan ja kiloja alkoikin tulla turhan paljon. Kesällä kaikki oli vielä hallinnassa, mutta kesän jälkeen paino nousi kymmenisen kiloa. Aika järkytys ja tuska kun vaatteetkaan ei mahtuneet enää päälle. Siitä alkoi elämäni verkkarijakso, ainoat mitkä päälle mahtui. Olokin alkoi olla tukala, ärsytti oma kuva ja minnekkään ei huvittanut lähteä, voimatkin tuntui kadonneen.

Aiemman harrastuksen myötä tiesin liikkuvuuden tärkeyden, lihasvoiman tärkeyden ja sen miten turvallisesti kuuluu liikkua, siitä lähti ajatus hakeutua ammattilaisen pakeille ja sitä kautta saada apua kun yksin ei enää jaksanut eikä osannut. Tähän ikään saakka en ollut koskaan käynytkään kuntosalilla, mielikuva moisesta touhusta oli ollut ”hikistä ähellystä itseään peilaavien möykkyjen keskellä”.  Ei kiitos, ei minulle.

Aika nopeasti selvisikin että turhaa sitä on karttanut saliharjoittelua, tietysti salin valintakin saattoi vaikuttaa asiaan. PT:n ohjauksella ja neuvoilla 2018 alussa treenit lähti rullaamaan, ensin yksinkertaisimmilla liikkeillä ja kevyillä painoilla ja alkutestit ja mittaukset oli tosi hyödyllisiä ja vähän kamaliakin, siinä totuus tulee ilmi omasta liikkuvuudesta, kunnosta ja rasvan määrästä mikä siellä kropassa lymyää.”

JP VALMENNUS PERSONAL TRAINING

Jätä kommentti

hCaptcha