Nosta energiatasojasi sekä paranna suorituskykyäsi arjessa ja työssä, muokaten samalla kroppaasi sporttisemmaksi ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä.

ELÄMÄNTAPAREMONTIN TULOKSET PUHUVAT PUOLESTAAN (osa 3)

Tässä kolmannessa osassa katsastetaan miten Aki saavutti todella hyvät tulokset puolen vuoden kehonmuokkauksessa.

 

 

Loistaviin tuloksiin ei tarvita älytöntä treenimäärä eikä kitudieettejä vaan päinvastoin.

Lisäksi paljastan suuren salaisuuden koskien hiilihydraatteja ja lisäksi tekstistä löytyy myös oluen juomiseen liittyvää asiaa...


Ravinto

Ravinnon osuus kehonmuokkauksessa on 80 %, eli se on todella suuressa roolissa. Ilman päivittäistä energiavajetta paino ei tipu. 

Asiakkaani söi ennen kaikkea riittävästi monipuolista puhdasta kotiruokaa. Olin laskenut hänelle tarkat määrät proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja. 

Ja nyt tarkkana, tässä tulee se lupaamani suuri salaisuus: 
Ruuan makroaineista eli energiaravintoaineista (proteiini, rasva, hiilihydraatti) Akin
ruokaohjelmassa hiilihydraattia oli grammamääräisesti eniten, niin kuin suurimmalla osalla asiakkaistani.

Hiilihydraatit eivät lihota, vaan liian suuri energian saanti. 

Liikunta

Kun rasvaa poltetaan kropasta, niin riittävän tehokas voimaharjoittelu on erittäin tärkeää. 

Ilman tehokasta ja yksilölle suunniteltua voimaharjoittelua lihasmassan menetys voi olla jopa 30% jos painoa aletaan tiputtamaan pelkällä ruokavaliolla. 
Kun yhdistetään ruokavalio, kestävyystreeni ja voimaharjoittelu niin lihasmassan menetys on 0% tai sitä tulee lisää, niin kuin tämänkin asiakkaani kohdalla.

Laadukkaan ja riittävän syömisen lisäksi Aki treenasi 4-5 treeniä viikossa joista osa oli voimaharjoittelua ja osa kestävyysharjoittelua.
Lihasmassaa ei hävinnyt yhtään vaan sitä tuli 800g lisää vaikka painoa tippui
14,5 kg. Eli kaikki pudotettu paino oli pelkkää rasvaa.

Yksi huomion arvoinen asia tämän asiakkaan kohdalla on se, että hänellä oli muutamia työmatkoja jolloin ruuat eivät olleet ihan sitä mitä oli tarkoitettu ja ruuan kanssa taisi mennä hieman oluttakin, mutta silti tulokset puhuvat puolestaan. Ja en todellakaan kannusta lähtemään kaljalle varsinkaan jos kehoa haluaa muokata mahdollisimman tehokkaasti, mutta tässä hyvänä esimerkkinä se, että kehonmuokkauksen ei todellakaan tarvitse olla kituuttamista ja rääkkiä.

Jos haluat tietää lisää JP Valmennuksen kehonmuokkauksesta ja miten voin sinua auttaa, niin tästä pääset tutustumaan aiheeseen tarkemmin. 

Jätä kommentti

hCaptcha